استقلال اقتصادي زنان عشاير با صنايع‌دستي محقق مي‌شود

مدير کل امور عشايري استان سيستان و بلوچستان در گفتگو با ميراث آريا(chtn) و در حاشيه مراسم افتتاحيه نمايشگاه ملي صنايع‌دستي ضمن بيان اين مطلب گفت: سازمان امور عشايري کشور توسعه صنايع‌دستي عشاير را جدي‌تر از قبل پيگيري مي‌کند.

محمدرضا اميني با اشاره به اينکه در استان سيستان و بلوچستان نيز توجهي خاص به هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي مي‌شود، افزود: 30 درصد از توليدات صنايع‌دستي استان سيستان و بلوچستان را عشاير توليد مي‌کنند.

وي افزود: اولين اقدامي که براي ورود صنايع‌دستي انجام داده‌ايم شناسايي هنرمندان عشاير و شناسنامه‌دار کردن آن‌ها است.

مدير کل امور عشايري استان سيستان و بلوچستان تصريح کرد: آموزش صنعتگران عشاير و افزايش کيفيت توليدات صنايع‌دستي عشاير نيز در اين اداره کل مورد توجه است.

وي هدف از افزايش کيفيت توليدات عشاير را رقابت آن‌‌ها با صنايع‌دستي مشابه دانست ادامه داد: اين اداره کل صنعتگران عشاير را از طريق بازاريابي توسط اتحاديه‌ها ياري کرده است.

اين مقام مسئول اضافه کرد: تنوع بخشي به صنايع‌دستي استان و از همه مهم‌تر نياز سنجي مشتريان از موارد اصلي است که مورد توجه اداره کل امور عشاير اين استان قرار گرفته است.

وي يادآور شد: براي متنوع ساختن توليدات از هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي استان‌هاي ديگر کمک گرفته‌ايم تا با در نظر گرفتن حفظ اصالت آثاري جذاب توليد شود.

مدير کل امور عشايري استان سيستان و بلوچستان در پايان خاطر نشان کرد: يکي از مشکلات عمده صنعتگران در حال حاضر توليدات بي‌کيفيت و ارزان کشورهاي همسايه نظير پاکستان و افغانستان است که با نام صنايع‌دستي ايراني به فروش مي‌رسد.
112/




انتهای پیام/

کد خبر 1389031872